Post by eladtoscockpe on Feb 9, 2022 20:38:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jokių skelbimų ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Taip pat kitą savaitę epizodas atkeliaus į į iOS įrenginius, tačiau ši diena dar nėra paskelbta. 16 Komentarai. edvinas552.
Among Us KAWAII naujas mod - Citeia
Gaila kad šitas žaidimas pasidarė į jau šiukšlę, net man isai pasidarė neįdomus atsiminu kaip aš tik buvzu naujoke, o dabar... 😕
Per daug įsilaužėlių
Among Us ઍક્શન fmiv
Nežinau, kas vyksta, bet dėl tam tikrų priežasčių aš vis strignu ir to niekada neįvyksta. Labai tikiuosi, kad peržiūrėsite atsiliepimus, nes tai yra gana bloga. Dėl tam tikrų priežasčių manau, kad visi turi šią problemą. „YouTube“ vaizdo įrašas apie tai, kaip tai išspręsti, nes visi jie sako prieš 1 metus ir aišku, kad tie vaizdo įrašai neveiks.
Žaidimas Žaidimas tarp mūsų žaisti per visą ekraną, Game Among us populiarus kategorijoje Arcade žaidimai puikiai tinka gerai praleisti laiką internete,
Among Us Aksyon kpxo
Neatsisiunčia ilgai
Tai turėtų būti puikus žaidimas, ypač su naujais vaidmenimis. Bet scie tist yra daugiau ar mažiau nenaudingas, o žaidimas du kartus per pastarąsias 2 savaites uždraudė man žaisti už įsilaužimą, kai to nebuvau. Pranešiau pirmą kartą, bet kadangi jis vis dar sugedęs, pasiskųsiu čia ir gal tai padės. Džiaugiuosi, kad jie kovoja su tokiais dalykais, bet sutvarkykite savo algoritmą!
Ką tik pirmą kartą įdiegiau žaidimą ir labai patiko, nors kartais kyla prisijungimo problemų ir tenka žaisti kaip svečias. Tikimės, kad žaidimas vis tiek bus malonus ir po kurio laiko nebus nuobodu. Irraniečiai, turintys problemų: اگه ایرانی هستید, ککن (سرچ کنید شکن) رو کنید کنید, فعد که وارد بازی شدید منطقه اروپا رو انتخاب کنید.
Geras žaidimas, bet nemokamas žaidimas nėra mokomasis, nes robotai nejuda. Bent jau pasirūpinkite, kad robotai judėtų ir reaguotų į lavonus. Bet vis tiek - geras žaidimas 👍
Tai puikus žaidimas tiems vėlyviems vakarams, kai reikia su kuo nors pasikalbėti. Šią programėlę naudoju kaip vaidmenų žaidimo platformą. Tai gražiai sukurta ir nupiešta programėlė. Jei galvojate apie tai gauti, manau, turėtumėte! Tačiau atminkite, kad jis gali neprisijungti visą laiką.
Gereusas žaidimas pasaulyje
Kompiuteriniai žaidimai PlayStation 4 | Novastar
Puikus žaidimas žaisti laisvalaikiu. Jo žaidimas yra įdomus ir paprastas, tačiau reikia įgūdžių apgauti žmones ir žinoti, ar žmonės meluoja, ar ne. Vienintelė problema, kurią turiu žaidime, yra ta, kad yra gana daug žmonių, kurie kalba netinkamai, ir nieko negalime padaryti, išskyrus uždrausti ir spardyti juos. Tikrai neprieštarauju, kad žmonės keiktųsi, bet kai žmonės pradeda kalbėti apie ką nors įtaigaus, mane tai pradeda erzinti. Būtų dėkingi ataskaitų sistema ar bet kas, kas su tuo susitvarkytų.
Tai buvo geras žaidimas, kol greitas pokalbis buvo vienintelis būdas bendrauti, ar to tikrai reikėjo?
Dėl 0 priežasčių tarp mūsų privertė mane įdiegti ir papildomą failą, o aš laukiau 1 valandą, bet jis vis tiek nebuvo įdiegtas. Įdiegiau Google play ir viskas. Ir kai atsisakiau papildomo failo, jis tiesiog grąžino man pagrindinį ekraną. Papasakokite, kas vyksta ir galima padėti. Jei galėsime pataisyti, pakeisiu savo apžvalgą.
Aš myliu jus, šio žaidimo kūrėjai!!! Tiesiog pridėkite SENO pokalbį kaip anksčiau, prašau, dabar negaliu niekam pasisveikinti:'(
Labai blogas atnaujinimas😭😓
Puikus zaidimas! Vienintelis dalykas yra tai, kad kiekvieną kartą, kai pirmą kartą jį atsisiunčiate, o tada bandote paleisti, jo įkėlimas trunka amžinai. Tada, kai jis baigs įkelti, jis paleidžiamas iš naujo. Manau, kad tai yra problema. Be to, šis naujas pokalbių atnaujinimas nėra šaunus.
Šiam žaidimui skyriau 4 žvaigždutes, nes kai prisijungiu prie viešojo serverio, jis rodo „Atjungtas nuo serverio“ ir tas pats nutinka, kai bandau sukurti žaidimą. Prašome pataisyti šią klaidą. Be to, tai puikus žaidimas.
... kad patektume į serverį, tiek Android, tiek iOS, tiek PC. sukurkite individualų žaidimą tarp mūsų. crear partida privada personalizada among us.
Nuo naujojo atnaujinimo žaisdamas esu išmestas iš žaidimo. Tada, kai aš atidarau žaidimą iš naujo, jis man sako, kad negaliu žaisti 20 minučių dėl tyčinio atsijungimo ir jis nuolat auga. Visiškai nieko, nes pats žaidimas mane išstumia į telefono pagrindinį ekraną. Ir tai daro DAUG! Net negali žaisti žaidimo. Pataisykite tai! Man labai patinka šis žaidimas, bet bijau, kad jo negalima žaisti, o žaidimas kaltina jus dėl atsijungimo. Aš pasiruošęs pašalinti.
Among Us Aksyon kpxo
NAUJAS POKALBIS SUŽlugo VISĄ ŽAIDIMĄ, PRIDĖK SENĄ POkalbį ARBA PRIDĖK BALSO POKALBĮ, KURI GALIMA NAUDOTI BE PASKYROS
Mes visi žinome, kad tarp mūsų yra labai įdomus žaidimas. Tačiau yra tam tikrų sunkumų. Pirmiausia, kai mano internetas yra geras, jis sako, kad esu atjungtas kiekvieną dieną. Antra, kai paspaudžiu viešą, jis ilgai kraunasi ir nuolat sako atjungtas. Trečia, kai paliečiu serverį, jis sako, kad serveris atjungtas, tai sako apie 5–10 kartų per dieną, kai žaidžiu tarp mūsų.
Among Us Aksyon kpxo
Žaidimo atnaujinimas ką nors pakeitė. Dabar negalime kalbėtis sukdami galvas, tai nėra teisinga. Padarykite ką nors arba tai bus bloga šio žaidimo funkcija.
Galima žaisti su draugu, bet dabar nuobodu.
Nu net nežinau
Šūdu šudas nx kam jis įdomus😡😂
2020 m. man patiko šis žaidimas. Nuo atnaujinimo man nepatiko, kad nerašėte garsiai. Dabar, kai galite prisijungti ir įvesti tai, ko norite, man tai labiau patinka. Priežastis, dėl kurios šį žaidimą įvertinau keturiomis žvaigždutėmis, buvo ta, kad jį atsisiųsti užtrunka FOREVER, tada turite prisijungti ir bla bla bla. Bet kokiu atveju tai visai smagus žaidimas.
Tačiau tai įdomus žaidimas, mes nebegalime kalbėtis ir tai atėmė linksmybę. Kūrėjai yra pigūs pačiūžos ir daro taip, kad vienintelis būdas kalbėtis yra, jei mokame, ir tai nėra teisinga. Reikia amžinai pasakyti, kur yra kūnas, o žaisti visai nelinksma. žaidimas trikdo ir nebėra įdomus, vis tiek žaisk, bet žaidimo eiga nėra pati geriausia.
Build an epic roster of DC super heroes and villains and get ready for battle! INJUSTICE: GODS AMONG US is a free-to-play collectible card game where you
สงครามแพ: การต่อสู้ทางทะเ อาร์เคด uaur
HACK būti VISADA IMPOSTERIU Among US [NEMOKAMAI ir ...
Labai geras memas, kuris yra "amogus"
2020 m.: man labai patiko žaidimas, aš buvau geras detektyvas ir impo, bet 2021 m.: štai metai, kurių nebenaudoju arba dažnai nenaudoju tarp mūsų, dėl pokalbių, žinau, kad žmonės piktnaudžiauja pokalbiu, bet man reikia tos detektyvinės kalbos. nauji vaidmenys žemėlapiai spalvos ir tt buvo geras, bet pokalbis, todėl žaisiu tik su savo šeimos draugais iki 2022 m.: žaidimo pabaiga, bet įvertinsiu 3 žvaigždutėmis
Tai tikrai puikus žaidimas, bet piršlys visada pilnas ir jūs negalite prisijungti prie jokių viešų žaidimų
Tai geras žaidimas, man patinka, bet turiu problemų.. Pirma, aš turėjau daug atsilikimo, aš to neturėjau prieš naują atnaujinimą, antra.. Aš negalėjau rašyti per ratus, tai nebus rodyti savo klaviatūrą tik vestibiulyje ir man kilo problema, kai uždelsdamas ekranas užšąla ir mane išmuša iš karto po 5 sekundžių, mano šeima neturi šios problemos. Tikriausiai tai, kaip atnaujinimas paveikė mano telefoną, bet aš tiesiog noriu pabandyti žaisti normaliai.
Among Us ઍક્શન fmiv
👍
Nuostabus žaidimas, man labai patinka naujas atnaujinimas, todėl smagiau žaisti su daugiau žmonių, daugiau drabužių ir kepurių. Viena mažytė problema, aš turėjau Helovino kosmetiką ir viską, bet viskas tiesiog dingo. Nieko didelio, bet ar galiu jį susigrąžinti? Jei ne, tai gerai, aš tiesiog norėjau susigrąžinti savo daiktus ir buvau virš 30 lygio. Be to, tai yra DIDŽIUS skirtumas. Jei tai matote, susisiekite su manimi, Innersloth. Ačiū. ❤
Among Us कार्रवाई sdf
Aš net negaliu pakeisti paskyros ir paspaudžiau "prisijungti prie google Play paskyros" ir manęs neįsileidau. Tie kūrėjai sugadino jų žaidimą ir, ačiū Dievui, aš pašalinau
Man nepatinka naujasis atnaujinimas, jei rašau ką nors žinutes, kitaip jis man neleidžia, nes turiu prisiregistruoti
Žaisti pasidarė nuobodu
Šūdas žaidimas
Nebegaliu žaisti among us aš nebenoriu žaisti among us
Tai velniškai nuobodu. Turiu padaryti visus šiuos kvailus dalykus, kurie kainuoja $$, kad galėčiau nemokamą pokalbį. Jei nepridėsite šių kvailų naujinimų, galėčiau žaisti, nes nauji dalykai yra puikūs, bet prisijungimo informacija yra kvaila. 2020 m. žaidimas buvo toks įdomus, bet dabar jis toks nuobodus. Atrodo, kad nenorite, kad kas nors žaistų žaidimą. Laukiau, kol jis bus įkeltas, nes po 14 MINUČIŲ įėjau. Bet pasakė, kad kažkas negerai su mano internetu. Švaistau laiką bandydamas patekti. Tavo žaidimas kvailas ir nuobodus :/
Gerai