Post by eladtoscockpe on Feb 9, 2022 20:41:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy veľa výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Tak dobre urobená hra to nie je ptw a nie sú tam žiadne reklamy, čo je len tak dobré, celkovo je hra zábavná. Dobrá práca vývojári 👏
Hral som dve hry, teraz nemôžem nájsť súpera na hranie, žiadna funkcia neumožňuje hrať bez inej osoby. keď chcem hrať hru a nemôžem, pretože tam nie je nikto iný, nie je nič frustrujúcejšie. Nízke hviezdičky, pretože nemôžem hrať dosť na to, aby som to ohodnotil viac.
Pochádzam z podobnej, no odlišnej hry a táto pritiahla moju pozornosť oveľa viac, má stále čo robiť, mám predstavu, že by som mala niečo podobné ako turnajový typ, takže ľudia môžu súťažiť s náhodnými balíčkami, ako aj pridávať ponuky typu klanu do hru, aby ste mohli pracovať so svojimi priateľmi na cieli zlepšiť svoje štatistiky alebo nejakým spôsobom získať odmeny
Je to zábavná hra a okrem toho sa chcem hrať so svojím priateľom, ktorý má iOS a ja Android, ale zdá sa, že to nefunguje, tak to opravte a dám vám 5-hviezdičkovú recenziu.
Páči sa mi tá hra, ale možno prestanem nechať ľudí podvádzať!!! Hrám ľudí a musia dostať 40, kým sa hra skončí. Ale mám rád 18 alebo 20 a hra končí a ja prehrávam... Stále znova a znova strácam body. Chystám sa hru úplne vymazať
Jedna z mojich obľúbených hier, no v poslednej dobe od novej aktualizácie nemôžem sledovať reklamy, čo považujem za nevyhnutné na to, aby som mohol hrať párty režim, tiež by sa mi viac páčilo, keby som za každé pridanie dostal možno jednu resp. dve hry v párty režime namiesto jednej, pretože je to trochu únavné sledovať opakovanie pridávania do hry, možno by dokonca bolo lepšie nechať hráčov použiť svoje diamanty, aby získali viac ťahov, nehovoriac o piatich hrách denne! To nie je ani zďaleka dosť desať by bolo lepšie
Úbohý klon náhodných kociek zhoršený chybou, ktorá mi bráni zabíjať nepriateľov, ktorí sa počas hry CoOp objavia na strane môjho spojenca.
Naozaj zábavná hra. Chvíľu to trvá, kým skutočne získate šmrnc, vedomosti a schopnosť šikovne plánovať a hrať túto hru, ale stojí to za ten čas.
ランダムロワイヤル・リアルタイムPVPディフェンスゲーム 頭脳系 aign
Hrám túto hru takmer každý deň a šetril som si týždne na balík legend a včera ste zmenili cenu, takže namiesto 6 legendárov dostanete jednu a to bola jediná možnosť, takže som si ju kúpil teraz a znova ju aktualizujte a teraz je to 5 tisíc na 3 a mal som dosť, ale teraz sa na chvíľu nechystám
Má konzistentné aktualizácie. Sotva k lepšiemu. na upgrade slušného tímu potrebujete VEĽA legendárnych osobností. Uvedené "náhodné" karty sú absolútne BS; Poserú ma viac ako 80% času, a to natoľko, že je ťažké uveriť, že je to „náhodné“! Nákupy v hre sú veľmi drahé. Nový herný režim by bol pekný, táto nová majstrovská vec je hrozná. Celkovo hrá možno 30 hráčov a môžeme čakať viac ako 10 minút na nájdenie zápasu a nedávajú body za nepriateľský opúšťajúci zápas. Zlý, zlý „pokrok“ všade naokolo
Túto hru hrám už asi rok a mám obavy. Čo sa to sakra deje s aktualizáciami, niekedy to vyžaduje aktualizáciu, ktorá ešte nie je vydaná a inokedy sa objaví aktualizácia, s ktorou sa nemôžem pustiť do práce Systém priraďovania je nezmysel, porovnávam sa s ľuďmi 5 nad mojou úrovňou a 10 nižšie hneď po, robí hranie hry neuveriteľne jednoduchou alebo skutočne náročnou Prečo sú klávesy na zapnutie karty dostupné len vtedy, keď platíte peniazmi alebo náhodne jeden ku štyrom. Hlúpe
Toto sa stalo hlúpym, milujem kooperatívne a pvp aspekty tejto hry a milujem výzvy, ktoré prináša, hrám denne, ale odkedy ste priniesli monštrum a umožnili ste mu použiť ho v Pvp, stalo sa pvp bezpredmetným, pokiaľ ľudia nie sú ochotní míňať skutočné peniaze na príležitosť, je to nula. Ľudia nemôžu doslova nič robiť a vyhrať ľahko. Rád hrám výzvy, ale nie vtedy, keď je nemožné vyhrať.
100% zaplatenie za výhru. Hral som to už takmer 2 roky a väčšina z môjho klanu sa odinštalovala alebo sa s tým už viac nebaví. Kiežby som v tomto bode mohol dať nula hviezdičiek.
Veľmi zábavná hra
Rovnaké strašné problémy s rovnováhou ako všetky ostatné hry, ako je táto. Karty úrovne 4 by nemali prehrať s úrovňou 2. Náklady sú príliš vysoké. Algoritmy musia byť skreslené, aby sa zabránilo ťahaniu iba 2 kariet počas celého zápasu. Pre typ hry, ktorý nie je vôbec nový, ste odviedli skvelú prácu a vytvorili ďalší zle vyvážený lapač peňazí.
Dobré, ale veľmi nevyvážené... Prečo majú niektoré karty zosilňujúce efekty? Predpokladá sa, že každá karta musí byť rovnaká, vyvážená.
Milujte hru! Od aktualizácie však nič nefunguje - čierna obrazovka, 99 999 mincí a drahokamov, v skutočnosti nemôžu hrať ani robiť nič 😅 xAlphaBae Edit: Ďakujem za rýchlu nápravu 😉 Top vývojári!
Milujem hru, mám len jeden problém, nie je tam štandardné tlačidlo ďalšie bez reklám, napríklad ako niekedy je to tlačidlo na zatvorenie, ale inokedy je to X v pravom hornom rohu, vyberte si jedno
Mať skvelý hrot s tge gsme, stratégiu a prefíkanosť rôznych protivníkov je niečo, čo sa treba naučiť. Veľa odmien, aby to fungovalo bez skutočnej potreby nakupovať. Určite stojí za inštaláciu
Od dnešnej aktualizácie sa hra veľmi zle načítava, zadná časť nemá žiadnu farbu, je len čierna a keď ju načítam, hovorí 99999999 za peniaze, drahokamy atď.
Žiadne šťastie, žiadny wim
Tento tutoriál je hlúpy! Je to chybné a nedovolí mi pokračovať. Zavrel som to a skúsil to znova a pustilo ma to o 1 krok ďalej. Znova som to zavrel a pustilo ma to o 1 krok ďalej... Len rýchlo napíš ako hrať, nepotrebujem veľmi zle urobený tutoriál! Odinštalované
Hra je v poriadku, ale štýl je trochu otrasný a nič z hry ma naozaj nezaujalo, aby ma zaujalo. Na hre nie je nič zvláštne, ale naozaj sa mi nepáčila, takže nemôžem dať 5*
ランダムロワイヤル・リアルタイムPVPディフェンスゲーム 頭脳系 aign
SKVELÁ hra! Pokračujte v dobrej hre. Pravdepodobne moja obľúbená hra, je taká dobrá, že beží čisto a ešte som nevidel žiadnu chybu😀, ale musím povedať jednu vec, môžete prosím pridať kartu zemetrasenia, ktorá by bola úžasná a bola by legendárna
Skvelá hra! Jediný dôvod, prečo tomu dávam 4 namiesto 5, je ten, že máte len 5 partií odohraných za deň, aby ste získali viac 1 reklamy na zápas, čo je zvyčajne v poriadku, ale reklamy majú 30 sekúnd bez tlačidla na stlmenie zvuku a potom ďalších 15 sekúnd. obrazovka, potom je koniec. Ďalším dôvodom je, že keď prejdete na inú aplikáciu, hra zamrzne polovicu času, keď sa vrátite, namiesto toho, aby ste pokračovali. Každý ďalší aspekt tejto hry je inovatívny, jedinečný a zábavný. Budem hrať
Celkom dobrá hra s neobmedzenými hrami bez čakania na energiu. Posledná aktualizácia prerušila hru, kde môžem prehrať pri 30 nepriateľoch namiesto 40.
Stratil som bojovú prihrávku, za ktorú som zaplatil. Rastový balík nemá legendárny zaručený rast. Svoju legendárnu zadarmo som prehral pri 20 výhrach. Dobrý obsah. Ale tých chýb je priveľa :/
Hahaha toto je len vytrhnutie náhodnej hry s kockami, ale je to čokoľvek, stále zábavné. Existuje niekoľko menších zmien v hre, ale menu a systémy sú úplne rovnaké. Ibaže používateľské rozhranie je nepríjemnejšie, preto tie 4 hviezdičky.
Hra bola dobrá pred ich aktualizáciou, rád by som dal znova 5 hviezdičiek, ak by to opravili. Premenil sa viac na lapač peňazí ako čokoľvek iné.
Skvelá hra, ale vylepšovanie Sila je bugovaná Niekedy to funguje, niekedy to vyžaduje vaše hviezdy, ale úroveň zostáva rovnaká. Obzvlášť zábavné, keď ich už máte na vysokej úrovni a prestane to fungovať a práve ste premrhali 800 hviezdičiek Edit: Opravili ste to
Je to skoro ako Random Dice, ale v skutočnosti s touto hrou nemám dobré momenty, takže je to v porovnaní zábavnejšie. Ocenil by však lepšiu grafiku.
Zábavná hra. všetko o legendárnych kartách. Rovnako ako niektoré legendy sú priamo zbytočné a niektoré sú povinné dostať sa k diamantu ako žolík a monštrum. Celkovo musí existovať obrovská rovnováha, takže vždy, keď dostanete legendu, je použiteľná alebo životaschopná konzistentným spôsobom. Je mi ľúto, že noví hráči dostali meteor. A ľudia na konci hry, ktorým chýbajú iba 3 karty, musia čakať celý život, ako keby dostali všetky karty. Ak chcete zájsť ďaleko, pripojte sa k nezhodám a získajte pomoc od veteránov v režime párty.
Páči sa mi to, vždy vás kompenzujú, ak sa vyskytnú nejaké chyby, ktoré riešia, nemali z hry žiadne problémy, pretože ich opravili, ak stratíte internetové pripojenie, vrátite sa, môžete sa znova pripojiť, ale celkovo sa mi to páči
Bola to zábava, ale posledná aktualizácia vesmírnej lode sa zdá byť nefunkčná. Dostanem sa na titulnú obrazovku, zobrazí sa výzva na aktualizáciu a prenesie ma do obchodu Play, kde je napísané, že som aktuálny.
Táto hra sa mi veľmi páči, ale vždy, keď ju hrám, prehrieva sa mi telefón na maximum. Tiež mi veľmi rýchlo spotrebúva batériu. Okrem toho je to celkom fajn hra
Zábavná hra, páči sa mi a mám ju nainštalovanú v telefóne, aby som si na ňu sem-tam zaskočil. Dal som tomu 3 hviezdičky, pretože neudrží moju pozornosť, ale je zábavná.
Cat Dog Magic Tiles Musika zcnf
Odmietajú opraviť výrazné problémy v hre. Užite si roboty a všetkých afk ľudí.
Hral som hru pred niekoľkými mesiacmi, ale musel som ju odstrániť, pretože som sa jedného dňa prihlásil a povedalo mi, že si mám stiahnuť z obchodu... tak som to skúsil viackrát. Teraz som to skúsil znova a mal som to isté.
Po 2-4 dňoch nuda.
Reklamy nie sú E pre každého, väčšinou ide o témy pre dospelých. Napr.: manželka pristihujúca manžela s BF a žena S&M brániaca sa pri dverách, ktorá sa snaží zviesť dospievajúceho doručovateľa pizze. Iné sú pre kasínové hry alebo „1 vyhral 10 000 $ len hraním solitare“. Okrem RPG hier, kde sú hráčky napoly oblečené a ani zďaleka sa nepodobajú tomu, ako vyzerajú skutočné ženy. Hra vás núti sledovať reklamy, aby ste získali bonusy, ako sú mince alebo diamanty. Toto nie je vhodné alebo v poriadku pre hru, ktorá má byť E.
Hra sa po aktualizácii pokazila. Vytváranie zápasov už nefunguje. Nie je možné vytvoriť ani izby. Konečne opravili systém tvorby natch, ale teraz sa odpájam uprostred zápasu a prehrávam bitku. Zničil som moju sériu 6 zabití. Hra na odpadky. Odinštalovanie, pretože toto teraz.
Takže karta srdca bola vždy skľučujúca, čo tu bolo spomenuté mnohokrát. Teraz s pridaním monštra je paluba útlaku srdca ešte silnejšia. prečo? Pretože balíček sa predtým spoliehal na rýchle vyhrávanie, pretože nemôžete veľa zabiť, teraz to za vás monštrum robí zadarmo, zatiaľ čo odstraňujete karty svojich súperov. Ázijskí devs = útlak víťazí. Aký absolútny vtip. V tejto hre nie je žiadna rovnováha. Edit: wow, ty naozaj nečítaš. Nikdy som nepovedal, že nová karta.
Chvíľu je to zábavné, ale keď pridajú nové karty, len premôžu posledné legendárne karty, ktoré pridali. Vyhrať sa oplatí. Ak nemáte najnovšie karty, ktoré pridali, automaticky prehrávate. Nie je to žiadna sranda. Doslova ukončím každú bitku (čo je VEĽA bitiek), ak uvidím najnovšiu kartu v ich balíčku. Ako minulú sezónu s Butcherom. Butcher je príliš prekliaty OP. Hulk bol pred tým. Hra sa im oplatí vyhrať každú sezónu. Dokonca som si kúpil sezónny lístok.
Myslím, že je to veľmi zábavné, ale želám si, aby ste tú istú legendu nedostali dvakrát, kým nebudete mať každú druhú legendu. Inak je to celkom zábavné.
Utratili ste 10 dolárov za odstránenie reklamy a nedostali ste nič, stále máte reklamy a nedostali ste drahokamy. Spoločnosť mi práve ukradla 10 dolárov a nemôžem získať náhradu od spoločnosti Google. Buďte upozornení na nákup akéhokoľvek druhu nákupov v aplikácii.
Veľmi zábavná hra, ale posledná aktualizácia prerušila fungovanie Squalla. Tiež som odmietol začať zápas a keď som hru resetoval, dostal som penalizáciu 30 korún! Celkovo zábavná hra, ale lámanie bug atm
Ako bola moja recenzia, roboty potrebujú iba generálnu opravu, pretože stále nefungujú správne.
Dobre, ale prečo ma to núti používať základné štartovacie karty z tutoriálu? Ak použijem čo i len jednu ďalšiu kartu, hra sa pokazí a prinúti ma zavrieť aplikáciu a stratiť akýkoľvek pokrok