Post by sandzanralamusc on Feb 20, 2022 4:03:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Funny Blocks: Смішні фруктові блоки ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Funny Blocks: Смішні фруктові блоки IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди багато всіх ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Funny Blocks: Смішні фруктові блоки 2022 version ▞▞▞
Розслаблююче, весело та приємно.
ДУЖЕ ЛЮБЛЮ ГРАТИ ▶️ ЦЯ ГРА ВЕЛИША
OMG, ця гра така фантастична, поки все добре, мені подобається ця гра, в неї дуже весело, і в неї так легко грати, в ній менше реклами, це так шрами перед оцінкою 5 зірок ⭐ для програм, але я даю цю програму 5 зірок ⭐, тому що це неймовірно, ця графіка чудова, будь ласка, так тримати.
Спосіб мило
Поки що це весела гра. Якщо ви можете подолати всю дратівливу рекламу, вам сподобається ця гра. Багато ходів, продовження прискорювачів. Я поставив 4 зірки через перевантаження рекламою.
Дуже весела, чудова гра для початківців для початківців! Сподіваюся, у міру того, як ми підемо, це стане трохи складнішим, лише зараз на 5 рівні.
Весело, розслаблююче. Реклама не набридає.
Симпатична і весела гра.
Спочатку весело. досягти рівня приблизно 700, тоді його платять за гру або витрачати набагато більше часу на перегляд реклами, ніж ви граєте. Ваааай до реклами важкої .....видалено
Багато способів отримати бонуси, щоб допомогти... Хоча вони попросили мене оцінити це так швидко, що я навіть не знав про бонуси.. Тож мені довелося переробити свою думку
Вау, яка гарна гра. Теж різнокольоровий.💖 Подобається. Будь ласка, принесіть більше таких. Дякую за класну гру. 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Fruit Funny Blocks: Naljakas puuviljaplokk Mõistatusmängud heeb
Дуже розслаблююче
Я насолоджуюся грою, доки вона залишається приємною та легкою, а отже, розслаблюючою
Його gud освіжає
Мені подобається ця гра, але іноді, коли я хочу подивитися відео на монету, вона зависає і не дає мені, тому це розчаровує, і після такої кількості ігор у неї закінчуються нові, крім цієї однієї з моїх улюблених ігор 😀
Дуже захоплююча гра.
Дуже люблю цю гру.
Поки що мені дуже подобається грати, це хороший спосіб розслабитися.
Гра непогана, але занадто дитяча.😉😄😑 Я думаю, що вона призначена для дітей, а не для дорослих
Чудова гра, весело провести час!!!
Дуже весело...Дійсно гарна гра...
Подобається гра «Моя донька живе звуками тварин».
Це весело та розслаблююче, просто занадто багато реклами. Я б порадив цю гру подрузі.
Мені ще трохи рано судити про гру, але поки що це весело.
Super Machino Go:ワールドアドベンチャーゲーム アドベンチャー xcan
На даний момент занадто легко /рівень 45/ЗАБАГАТО натискання РЕКЛАМИ, зрозумійте, що вам потрібно заробляти на життя, але ви не станете мільйонером у цій грі.
Fruit Funny Blocks: גוש פרי מצחיק פאזל yry
Дуже весела гра
Хороша гра
Це чудова гра для проведення часу
Якщо після 130 рівнів це здається нудним
Fruit Funny Blocks: Blocco di frutta divertente Rompicapi znhh
Супер розслаблююча гра..... Дійсно ціную це...
Гарна та розслаблююча гра 😂
Весело
Насправді ще не впевнений у цій грі, але, здається, поки що все в порядку
Я люблю це так мило і весело, я люблю тварин і курку ха-ха 😍
Чудова гра! Складно, але весело! Єдина моя проблема полягає в тому, що він перестав мені грати на рівні 610!? Це настільки далеко, що гра йде?
Кожен наступний рівень відрізняється, чекає щось нове... Чудова гра
Ця гра добре, але звук ходів дуже гучний і через деякий час стає дуже дратівливим, і мені довелося їх вимкнути, що прикро. ДИВІТЬСЯ, ЩО ВИ МОЖЕТЕ З ЦІМ ЗРОБИТИ.?
Це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав, дякую за створення цієї гри, мені подобається, я можу грати в неї невтомно цілий день, вона така цікава, легка і весела. Всім у цьому світі я раджу вам завантажити цю гру, і ви не пошкодуєте. Якби був 💯⭐ Я б віддав все, так тримати, хлопці. Я тебе люблю.
Чудова гра, яку важко зупинити, дуже барвиста і подобається гра.
Не подобається додавати
Добре зацікавлений.
Мені подобається твоя гра. Весело грати. Ви можете дивитися відео та отримувати монети та ходи. Хороша гра. Прядка — щоденна нагорода. Було б добре, якби ви могли обертати його після кожні 20 рівнів, які ви граєте. Просто пропозиція. Як кнопка 2x.
Трохи нудно, але добре:-)