Post by sandzanralamusc on Feb 20, 2022 4:12:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash of Clans ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash of Clans IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Clash of Clans 2022 version ▞▞▞
Ικ αυτό δεν θα το δει ποτέ η supercell, είμαι 20 τώρα, αλλά ήμουν 12 ή κάτι τέτοιο όταν υπήρχε μόνο το δημαρχείο 10 ή 12, γνώρισα μια κοπέλα εδώ που είναι τώρα η γυναίκα μου, αλλά η επιστροφή μου μου έδωσε πολλές αναμνήσεις και πραγματικά ελπίζω μια μέρα τα παιδιά μου να παίξουν αυτό το παιχνίδι και να δουν τη διασκέδαση που είχα, αλλά τέλος πάντων. Πρέπει να αποσυρθώ παίζοντας τώρα π.χ. κάνουμε παιδιά, ευχαριστώ τη supercell που έκανε τη ζωή μου εύκολη στις δύσκολες στιγμές που είχα μεγαλώσει
Καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά άρχισε να μην λειτουργεί καθόλου για μένα. Θα πάτησα στην εφαρμογή και θα άνοιγε σε μια μαύρη οθόνη και θα έκλεινε μόνη της.
Το ίντερνετ μου είναι εξαιρετικά γρήγορο, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν φορτώνει και αν φορτώσει και ανοίξει, τότε εμφανίζεται μόνιμα το εικονίδιο της κακής σύνδεσης στο δίκτυο... Έσβησα ακόμη και αυτό το παιχνίδι και το επανεγκατέστησα, αλλά τώρα δεν ανοίγει καν.. διορθώστε το το συντομότερο δυνατόν 😠
Δεν συνδέεται γρήγορα !
Βάσει της εμπειρίας μου, αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας για το πώς να επιτεθείτε και πώς να χτίσετε τα στρατεύματά σας και στη συνέχεια η εμπειρία μου υπάρχουν δύο τύποι επίθεσης, πρώτα είναι η επίθεση εδάφους και η αεροπορική επίθεση. Το σχέδιο εδάφους είναι πολύ δύσκολο, εξαρτάται από τον χάρτη του εχθρού σας για το στυλ του χάρτη που πρόκειται να επιτεθείτε και η αεροπορική επίθεση δεν είναι ακριβώς δύσκολη, αλλά σχεδιάστε βαθιά και για να κάνετε μια νίκη και θα πάρετε τρία αστέρια και αυτή είναι όλη η εμπειρία μου ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι που παίζεται τόσο καιρό που δεν θυμάμαι να είχα τηλέφωνο χωρίς αυτό. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο παρατήρησα ότι τα βραβεία για τα Clan Games έχουν χειροτερέψει ολοένα και περισσότερο καθώς και τα αντικείμενα που παίρνετε από το Gold Pass. Αρχίζει να μην αξίζει τον χρόνο ή τα χρήματα για να κάνετε και τα δύο. Νομίζω ότι οι προγραμματιστές μας αρμέγουν για ό,τι μπορούν τώρα αντί να μας παρέχουν εξαιρετικό περιεχόμενο.
Παίζω από τότε που κυκλοφόρησε το 2012 και ήμουν ακόμα στο δημοτικό. Είναι πραγματικά χάλια να πρέπει να βαθμολογήσεις ένα τόσο κοντινό παιχνίδι για να είναι 1 αστέρι. Το παιχνίδι είναι νεκρό και όλα έχουν γίνει αμοιβή για τη νίκη. Είναι απλώς ένα παιχνίδι αρπαγής μετρητών τώρα. Το μοτίβο νίκης/ήττας είναι απλώς απογοητευτικό, καθώς ξέρετε ότι σας ταιριάζουν με άτομα που δεν μπορείτε να νικήσετε, οπότε περνάτε περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή. Οι ανταμοιβές είναι πάντα λίγο σύντομες για αναβαθμίσεις, καθώς θέλουν να ξοδεύετε χρήματα για τους υπόλοιπους πόρους. Πληρώστε για να κερδίσετε τα σκουπίδια.
Ebala tosa giati ebalan gkeiki simea
Το παιχνίδι κολλάει όποτε το εκκινώ. Απλώς έχω κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά αρκετές φορές τώρα αλλά και πάλι δεν λειτουργεί.
Παίζω αυτό το παιχνίδι από το 2012/13 δεν είμαι σίγουρος, αλλά ποτέ δεν κουράστηκα 😍😍😍😍😍 Είναι ένα παιχνίδι που μεγαλώνει δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα από το παιχνίδι γιατί θέλω να μεγαλώσω με τους δικούς μου όρους Νιώθω την υπομονή , κρατώντας τους οικοδόμους απασχολημένους από παγίδες μέχρι άμυνες και αγοράζοντας ασπίδα για να κρατήσω τα λάφυρά μου και να χτίσω ένα επόμενο δημαρχείο Ήταν τόσο συναρπαστικό να πάω από το TH7 στο 8 που ήταν μια διαφορετική αίσθηση 😍 Ευχαριστώ Supercell!!!!
Γεια σας dev my is base lv 12 Δεν μπορώ να συνδεθώ όταν προσπαθώ να συνδέσω τον λογαριασμό μου στο Google Play που δείχνει ότι συνδέομαι με το supercell, δεν λαμβάνω κανέναν κωδικό στο email που λέει ότι δεν έχετε λογαριασμό supercell. Λύστε αυτό το ζήτημα.
Έχω παίξει για 2 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το παιχνίδι τώρα έρχεται η ενημέρωση και δεν μπορώ να παίξω, συνεχίζει να κολλάει κατά την εκκίνηση και ακόμα και όταν δεν κολλάει παγώνει στην οθόνη φόρτωσης, πρέπει όλοι να ταξινομήσετε τον εαυτό σας έξω γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι
ΦΟΒΕΡΟ. Πολύ διασκεδαστικό μου αρέσει που απαιτεί στρατηγική. Μου αρέσει που ουσιαστικά χτίζεις το δικό σου χωριό και προσπαθείς να αμυνθείς όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα 🐱
Καλο αλλα σαν το brawl stars δεν εχει
Λατρεύω πολύ το Clash of Clans προσωπικά, αλλά το μόνο πράγμα που πάντα σκέφτομαι είναι ότι το ίδιο το παιχνίδι είναι απλώς 2d flat images pit into a game. Νομίζω ότι τα στρατεύματά σας και οι ειδικοί πολεμιστές σας είναι μάλλον 3d.
Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό σε αυτό το παιχνίδι. Ούτε είναι χρήσιμο να κερδίζεις, το να ξοδεύεις χρήματα απλώς επιταχύνει την πρόοδό σου. Το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ότι δυσκολεύομαι να φορτώσω στο παιχνίδι.
Clash of Clans Strateginiai wkl
διορθώστε τις ενημερώσεις σας.
Αυξήστε το IQ του ήρωα που όλοι είναι σκουπιδότοποι κατά τη διάρκεια της επίθεσης που έχασα εξαιτίας αυτής της βασίλισσας των χωματερών. Μόνο ένα κτίριο έμεινε έξω, αλλά αυτό το κουκούτσι θέλει να περάσει από τοίχο. Και έχασα το 1 αστέρι μου στον πόλεμο κατά 99 τοις εκατό😭
Το παιχνίδι δεν σταματά να κολλάει. Έφτασε στο σημείο να μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή.κάθε άλλα παιχνίδια σούπερ κινητής είναι μια χαρά. Αλλά από τότε που ενημερώθηκε το coc, είχα αυτό το πρόβλημα. Έχω διαγράψει και επανεγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή πολλές φορές και εκκαθάριση μετρητών δεν διορθώνει το πρόβλημά μου
Γαμωωωωωωωωω
Ω, εντάξει κατά κάποιο τρόπο πήρα τον παλιό μου λογαριασμό μόνος μου, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να βρω ταίριασμα το παιχνίδι το ακυρώνει μόνο του και λέει ότι το personal break έχει ήδη 2 μέρες και εξακολουθεί να είναι έτσι, παρακαλώ, διορθώστε τον προγραμματιστές, θέλω πολύ να το κάνω επίθεση
Το Clash of Clans ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Πολύ διασκεδαστικό για τους παίκτες f2p και έχει μια κοινότητα GIANT. Αντιμετώπιζα την κατάθλιψη και είχα σκέψεις αυτοκτονίας. Μπήκα σε μια φυλή και ένιωσα σαν να βρήκα μια στιγμιαία ομάδα φίλων, αν όχι, οικογένεια. Σοβαρά, ο αρχηγός της ομάδας είναι κάποιος που θα μπορούσα να θεωρήσω τον καλύτερό μου φίλο. Πάντα ήθελα να συναντήσω αυτόν και μερικά άλλα μέλη, αλλά δυστυχώς μετά από λίγο, χάσαμε την επαφή. Jay και Vibe, απλά να ξέρετε ότι με σώσατε και μου λείπετε <3
Αντιμετωπίζω πρόβλημα δικτύου. Κάθε φορά που ανοίγω το παιχνίδι, φορτώνει και μετά τη φόρτωση, το σύμβολο δικτύου παραμένει στην οθόνη όλη την ώρα. Διορθώστε αυτό το σφάλμα το συντομότερο δυνατό. Παίζω στο realme xt. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται από 2 ημέρες. Παρακαλώ λύστε το.
Παίζω γκανέ εδώ και πολύ καιρό, συνέχεια και εκτός, ένα πράγμα που με ενοχλεί είναι το "δεν νομίζεις ότι είναι κάπως βαρετό εδώ" στη συνομιλία, είναι κάπως ενοχλητικό και προσβλητικό ταυτόχρονα, εκτός από αυτό. όλα είναι καλά, Ευχαριστώ 😘(edited)Dam! είναι ακόμα εκεί! Γιατί είναι ακόμα εκεί; Δηλαδή είμαι αυτός που το παραπονιέμαι; Devs; Πρέπει να βαθμολογήσω αυτό το 1 αστέρι για αυτό.
Χάλια γραφικά κι το βαρέθηκα στις πρώτες 2 μέρες
Ωραίο παιχνίδι. Μου αρέσει που βγαίνουν με ενημερώσεις και συνήθως προσθέτουν νέες δυνατότητες. Όχι το ίδιο παλιό βαρετό παιχνίδι. Τον τελευταίο καιρό όμως το παιχνίδι είχε πολλά προβλήματα. Ξέρω ότι δεν είναι το τηλέφωνό μου, επειδή φαίνεται να είναι και σε άλλες συσκευές, επειδή έχω ενημερώσει ένα παλιό τηλέφωνο και εξακολουθώ να έχω μαύρες περιοχές στην οθόνη μου. Μακάρι να διορθώσουν τον λογαριασμό μου, τους διακομιστές τους, ό,τι κι αν είναι. ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ.
Παλιότερα ήταν 5 αστέρων και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους. Η τελευταία ενημέρωση το κατέστρεψε. Μην είσαι τόσο άπληστος.
Εξετάστε τα προβλήματα με τη σύνδεση ή την παραμονή συνδεδεμένη στο παιχνίδι. Κάθε φορά που προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την καρτέλα ρυθμίσεων για να αναφέρω ένα πρόβλημα, με διώχνουν. Το μικρό μου χωριό είναι μαυρισμένο. Είναι ενδιαφέρον όταν επιτίθεμαι, καθώς οι βάσεις των αντιπάλων μου είναι επίσης μπλακ άουτ. Όλα είναι ενημερωμένα και το σήμα wifi μου είναι ισχυρό.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. δεν είναι γλύκα. Και το προτείνω πραγματικά. Έχω και τα 5 παιχνίδια supercell τώρα και τους δίνω 5 αστέρια. Παρόλο που μου πιάνουν πολύ την αποθήκευση και τη μνήμη μου, πραγματικά αξίζει τον κόπο. Συνέχισε έτσι, supercell!
Clash of Clans কৌশল wpy
Είναι τελειο παιδιά κατεβάστε το και εσείς το ξέρω από τότε που είμαι 5 ποτέ δεν θα ξέρετε αυτό το παιχνίδι ⭐⭐⭐⭐⭐,BYE.
Clash of Clans Παιχνίδια στρατηγικής saok
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, είναι ένα κλασικό ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά που κυκλοφορούν, αλλά για κάποιο λόγο είναι εντελώς χαλασμένο, λέει "υπέροχα νέα διαθέσιμη νέα ενημέρωση" αλλά όταν πάω στο κατάστημα για να το ενημερώσω, είναι στην τελευταία του εκδοχή. Δοκίμασα να διαγράψω και να επαναφορτώσω, επανεκκίνησα το τηλέφωνό μου, ήταν απλώς χαλασμένο και είναι κρίμα γιατί ήταν κυριολεκτικά παιδική μου ηλικία.
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι για περίπου 5 χρόνια και μετά έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών από αυτό. Εκείνη την εποχή του έδωσα πέντε αστέρια. Αποφάσισα να επανέλθω σε αυτό, αλλά για κάποιο λόγο, μόλις φορτωνόταν η εφαρμογή, θα κολλούσε αμέσως.
Αυτό είναι ένα πολύ στρατηγικό παιχνίδι για να παίξεις αν και είναι σούπερ βαρετό δηλαδή πρέπει να παίζεις χρόνια για να τερματίσεις όλο και μετά δεν έχεις κάτι να κάνεις εκτός αν ασχολείσαι με το battlepass μέχρι θανάτου
Το καλύτερο παιχνίδι
Γεια, λοιπόν, είμαι εδώ λόγω ενός προβλήματος... Και το πρόβλημα είναι όταν ανοίγω την εφαρμογή το τηλέφωνό μου άρχισε να καθυστερεί και ο Io δοκίμασε με το άλλο μου τηλέφωνο και καθυστερεί επίσης, θα ήμουν πολύ ωραίος αν το διορθώσετε εκ των προτέρων ευχαριστώ!
Είναι ένα από τα πιο ποιοτικά και εκλεπτυσμένα παιχνίδια στο κινητό. Το είχα παίξει για πολύ καιρό και μόλις άρχισε να παίζει ξανά (ως f2p παίκτης) Αν σας αρέσουν τα στρατηγικά παιχνίδια με κάποιες μάχες δράσης και ομάδας (ή "Clan Wars" σε αυτό το παιχνίδι), τότε θα πρέπει να το δοκιμάσετε! Δεν είναι p2w. Να είστε προσεκτικοί όμως, καθώς μπορεί να είναι λίγο εθιστικό και υπάρχουν πολλά να μάθετε ως αρχάριος. Ευτυχώς, το κόστος κατασκευής είναι πολύ χαμηλότερο τώρα από πριν και δίνουν πολλούς πόρους ως ανταμοιβές. Παίξτε λοιπόν συνειδητά και θα είστε καλά!
Δεν μου αρέσει πολύ!!!
Δεν είναι και το καλύτερο αλλά δεν μου άρεσε πολύ γτ πρέπει να περιμένω να φορτίσουν οι παίκτες αρκετή ώρα
Clash of Clans სტრატეგია yoyy
Το είχα 1 με 2 χρόνια και με έκανε Ban χωρίς να κάνω τίποτα!
Ολο εξει προβλημα με την σιντεσι φτιαξτε το γτχ σας.
Δεν μπορώ να αναβαθμίσω την κωλοεφαρμογή
Η εφαρμογή Clash of Clans είναι μια επική περιπέτεια και ένα παιχνίδι στρατηγικής. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να οδηγήσετε την ομάδα σας
Rocket Punch! Älypelit uokb
3 αστέρια μόνο για ένα πράγμα. Όταν είστε ο αρχηγός σε μια φυλή, γιατί δεν μπορείτε να δείτε πόσες ημέρες οι συγγενείς σας είναι εκτός σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κλωτσήσετε Άτομα που σταματούν να παίζουν. Διορθώστε το.
βαρετό
Πολύ καλό παιχνίδι
Έπαιξα πολύ αυτό το παιχνίδι πριν από μερικά χρόνια και το απόλαυσα πραγματικά. Ωστόσο, καθώς προσπάθησα να επανέλθω στο παιχνίδι, η εμπειρία μου έχει χαλάσει. Έχω κλειδωθεί έξω από τον λογαριασμό μου και δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση αυτήν τη στιγμή, η Υποστήριξη παικτών αργεί να απαντήσει και δεν βοηθάει πολύ στην επαλήθευση της ταυτότητάς μου, ακόμη και με κατηγορούν για phishing, επομένως δεν μπορώ να παίξω χρησιμοποιώντας τον παλιό μου λογαριασμό (στον οποίο Ξόδεψα αρκετά χρήματα). Ευχαρίστως θα βαθμολογούσα με 5 αστέρια μόλις μπορέσω να αποκτήσω ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό μου.
Είναι καλό το παιχνίδι μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση, αλλά είναι ατυχές να πούμε ότι το δημαρχείο 9 εξακολουθεί να είναι ένα βάρος για τους παίκτες. Όπως και στο th9 Και οι δύο ήρωες έχουν μεγιστοποιηθεί σε lvl 30 που είναι πολύ υψηλό. Παρακαλώ μην κάνετε τον παίκτη να έχει εμμονή με το th9. Μειώστε τα όρια th9 ή το διαθέσιμο queen στο th8 ή κάτι τέτοιο. Έτσι οι παίκτες μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν το queen.