Post by sandzanralamusc on Feb 20, 2022 4:27:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac zdrojov hack ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Táto hra je dobrá!
Je to dobrá hra, aj keď je tam veľa reklám. Zakaždým, keď kliknem na vec s čiernym štvorcom, nerozpozná, že som klikol, a navyše takmer vždy, keď zomriete alebo tak niečo, je tam reklama. Ale okrem toho je to dobrá hra a ak ju ľudia chcú vyskúšať, choďte do toho!
Táto hra sa mi veľmi páči, je naozaj zaujímavá, ale prial by som si, aby sme mohli začať s piatimi skladbami namiesto toho, aby sme dostali iba dve, pretože dve sú nudné, takže áno, ale je to skvelé
Keď si pozriem reklamu, aby som sa vrátil tam, kde som to práve pokazil, je to také oneskorené, takže to znova a znova a znova pokazím.
🌷🎂🍾🎉🎁🙂😀😁🥰😍😏🐶🐶🐕🐈🐴👨👩👧👦
Vysoké opätky! Magic Tiles 3: Hra na klavír. Puzzle na triedenie vody. Skratka Drive Bridgeløp. Najlepšie platené hry pre iPhone. Minecraft Hlavy hore! Bloons
Magic Tiles 3 Musikk uiq
Piano – Magic Tiles 3 ⭐ Hudobná hra do mobilu Piano – Magic Tiles 3 je hudobná hra ... 59x (tento týždeň: 4x). Operačné systémy: Android
Jediná vec, ktorá sa mi tu páči, je, že sú tu dobré piesne a nič iné. Táto hra má príliš veľa reklám. Keď dostanete pieseň. Po dokončení skladby. Oživte sa sledovaním reklám. A zo zarobeného zlata nie je nič. U odomknite skladby sledovaním reklám. Posledná vec, obtiažnosť. Piesne sú príliš rýchle od prvej korunky
Saturday night music party
Hrozne
Dávam tomu 5 hviezdičok pretože ma tato hra veľmi bavi😁❤️
Dobre ide to
Hral som a zomrel som v piesni a klikol som na pozerať reklamu, aby som pokračoval v hraní a bolo tam napísané „žiadne reklamy nie sú k dispozícii“, takže som zomrel a potom bola reklama!😠
Hra je fajn. Aplikácia však padá vždy, keď sa pokúsim prehrať akúkoľvek skladbu. Tiež (hoci by to mohol byť môj internet) vždy, keď sa pokúsim odomknúť skladbu, vždy sa mi vždy ozve „žiadne reklamy nie sú dostupné“.
Táto hra je veľmi zlá stále máte len reklamy a je to nehrateľné!!!!!!!!!!
Magic Tiles 3 Música hfj
Nič moc.
Stiahnuť PianoTiles 3 APK 4.1.7 Android zadarmo - APK4K
Milujem túto hru, pretože milujem hudbu a moja mama túto hru jednoducho rada hrá, takže ju naozaj milujem, nech už túto hru urobil ktokoľvek, spravili ste túto hru veľmi dobrou, len tie najrýchlejšie časti sú veľmi rýchle, ako keby som to sotva dokázal, dokážem získať len získať jednu hviezdičku Myslím korunu dobre, to je všetko, čo naozaj musím povedať, milujem hru, to je všetko, čo musím povedať.
Je to rýchlo
Ok hra ale lepšie je Magic Piano.Viem si tam prepienať pesničky,sú tam...
쇼핑몰 걸 캐주얼 게임 sqw
Dobre ale ma to par chibiciek beatstar je lepsia
Nie je to pôvodná pieseň
Svoju recenziu som dal preto, že zakaždým, keď hrám, objaví sa chyba, kvôli ktorej vždy prehrám, som tiež naštvaný, pretože tejto aplikácii venujem veľa času a práve teraz rozmýšľam, či naozaj stojí za to plytvať osobným len preto, aby som porušil nahrávať v tejto aplikácii? Táto aplikácia je naozaj zábavná, ale to je jediná nevýhoda, ktorú o nej mám, celkovo je to naozaj dobrá hra a skutočne mi pomáha s mojím zameraním.
Chorá hudba👌👌👌
Picovina 0 hviezd
Nejde to ani zapnuté😡😡😲
Nikdy nie sú dostupné žiadne reklamy na získanie nových skladieb a je to také nepríjemné, že na prehrávanie musíte mať internet, opravte to prosím
Chcem dať tejto hre lepšiu recenziu, ale táto aplikácia mi veľmi vybíja batériu, vybíja sa mi telefón a má toľko reklám, že to, že je aplikácia zadarmo, nestojí za to. Ak sa vám páči myšlienka tejto aplikácie, získajte radšej „Magic Tiles 2“. Ani zďaleka nie také hrozné.
Milujem túto aplikáciu s výnimkou doplnkov, je tam príliš veľa doplnkov, ale inak by ste si mali stiahnuť túto aplikáciu, na hranie nepotrebujete Wi-Fi, čo ma robí šťastným pri dlhých cestách autom, aj keď vás príliš otravujú doplnky, môžete si kúpiť nie reklamy a je to ako 3 doláre alebo tak niečo, ale naozaj odporúčam na dlhé cesty autom.
Je to naozaj zábavné a náročné. Len by som si prial, aby bolo k dispozícii viac skladieb.
Hra sa mi páči, ale bohužiaľ reklám je viac ako hra samotná.
Rád hrám túto hru. Občas to môže byť náročné, ale nie príliš ťažké a nemá to veľa pridaní, aspoň si to nemyslím. Ak sa nudíte a chcete niečím zabiť čas, je to dobrá hra.
Najhoršia hra na SVETE!!!!!
Je to dobra hra ludom co nefunguje naraz stlacit 2. Noty tak maju postihnuty mobil a tuto hru hodnotim ratingom 5hviezdiciek
Prial by som si, aby tlačidlo x na reklamách fungovalo. Chápem, prečo sú tam reklamy, stále potrebujú peniaze, je to dobrá zábavná aplikácia
Magic Tiles 3 Μουσική syih
Chápem, že musíte zarábať, ale to množstvo reklám je šialené!!! Niekedy, keď kliknete na kľúč, nezaregistruje sa.
Ok pekna Hudba 😂 🐈
Hello It's Me (Lp Version) - Lou Reed & John Cale CD 3 1. ... Power And Glory Part Ii - Magic - Transformation (Lp Version) 14. Magic And Loss - The
správa prístroj Sharpen BTS Piano Tiles - Kpop for Android - APK Download ... BTS Piano Tiles - Army Games Magic 2021 - أحدث إصدار لـ Android - تنزيل Apk
Aplikácie pre Android v službe Google Play
Je to v poriadku
Musíte prestať predstierať spev v hudbe, len to kazí zážitok z počúvania vašich obľúbených skladieb V noci zmeňte toto hodnotenie po použití skutočných hlasov interpretov
aji to nejde zapnuť 👎👎
Neexistujú žiadne bezplatné skladby, ktoré by ste mohli hrať bez reklám. Ak chcete hrať, MUSÍTE zakaždým zaplatiť alebo si pozrieť reklamu
Nechce sa neodporúčam chcieť
Dal som tomu len 2 hviezdičky, pretože po prvé, keď kliknete na dlaždicu, hovorí, že ste na ňu neklikli, a po druhé, má príliš veľa reklám, chcel by som, aby ste to všetko zmenili, ale tiež absolútne neznášam, keď to hovorí vás neklikol som na dlaždicu a tiež chcem, aby boli piesne stále rýchlejšie a rýchlejšie, ale inak je to skvelé a všetko, ale chcel by som, aby ste to všetko zmenili
Úžasná hra! ale keď to pokazíš, vydesí ma to so slúchadlami a stále je to dobrá hra!